All joints at their limits ©
 
HomeFAQMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 insomnia AZinsomnia AZ

Go down 
AuthorMessage
gaunpro
Over 100 posts !
Over 100 posts !


Posts : 301
Join date : 2010-11-26

PostSubject: insomnia AZinsomnia AZ   Sun Feb 13, 2011 9:11 am

Uitbesteden naar het buitenland kan in verschillende vormen: nearshoring (uitbesteden in de nabijheid, bijvoorbeeld vanuit Nederland naar Polen of Hongarije) en offshore outsourcing (uitbesteden naar een overzees continent).

Offshoring naar lagelonenlanden is de nieuwste trend in het begin van de 21e eeuw, met als voornamelijk argument het besparen van kosten. Werknemers hebben een goed opleidingsniveau, zijn de Engelse taal goed machtig, maar werken wel tegen lagere kosten dan in de Westerse landen.

Sommige bedrijven kennen al een lange historie als het gaat om het wereldwijd onderbrengen van productieprocessen. Philips heeft al in de jaren tachtig bedrijfsonderdelen naar verschillende landen verplaatst. Tegenwoordig wordt er voornamelijk IT-diensten uitbesteed aan lage lonenlanden zoals India.

Omdat VTC met mensen werkt en niet met producten, en omdat iedere opdrachtgever uniek is, probeert VTC een goede match te vinden tussen de behoefte van de klant en de mensen die zich comfortabel voelen om de vraag van de klant in te vullen.


Locksmith
insomnia AZ
Back to top Go down
View user profile
 
insomnia AZinsomnia AZ
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Darkanimz :: General :: General Chat-
Jump to: